Sådan finder du uopkrævede penge

Nogensinde nogen har hørt om tabte penge, så hvorfor ikke dig? Hver stat beholder disse penge, og kun 1 af hver familie har ret til at beholde dem; Dette er meget overraskende. Så at søge efter uopkrævede penge behøver ikke at være en vanskelig opgave.

Der er flere måder at søge efter uopkrævede penge. Den mest populære af disse er ved hjælp af ejendom og missing money databaser. Der er dog flere faktorer, som du bør overveje først, før du gør det.

For de uopkrævede kontante midler, der ligger i statskassen, på udkig efter uopkrævede penge er som at søge efter en nål i en hø stak. Du vil ikke finde nogen nål i denne hø stakken, hverken gennem din ejendom søgning eller gennem en Missing money søgning, fordi det er på tide for midlerne til at nå statskassen, så du vil ikke finde dem nogen steder. Dette er en meget lettere proces for uopkrævede pengesøgninger.

Søgninger skal udføres i den øverste grad, først ved at sammenligne poster i staten med poster, der er tilgængelige på føderale poster. Din søgning bør omfatte optegnelser fra alle stater i landet under alle omstændigheder, fordi oddsene for uopkrævede penge at være i andre stater vokser så godt.

Når du har afsluttet denne proces, kan totalerne af poster overraske dig og spørge. Det kan ikke være, at du pludselig er blevet ejer af et par tusinde dollars af uopkrævede penge, men snarere, at din uopfordrede penge søgning kunne have skruet op fast ejendom, der blev solgt for længe siden at have navne svarende til dit navn. Blev ejendommen solgt af en slægtning for længe siden? Boede dine forældre på samme adresse det meste af deres liv? Dette kan være genstande, der kommer op under ejendomssøgninger, så i stedet for panik kan du være proaktiv og sikre, at du ikke bliver offer for ejendomstyveri eller identitetstyveri.

Når du synes, det er meget svært at overvinde denne hindring, bør du ikke tøve med at tage professionel hjælp.

Kreditforeninger og banker er ofte lige så tilbøjelige til at have penge skylder dem som statslige statskasser.

SUnionso Credit Unionsso M ail af amerikanske Savingsso National Credit Unions

Disse finansielle institutioner har ofte penge, som Unionen skylder dem, muligvis fra en klient, hvis navne står på statens liste over uopkrævede midler. Nogle gange kan de nødt til at bortauktionere ejendommen selv for de midler, så staten virkelig har intet at gøre med din uopfordrede ejendom søgning, medmindre du overgiver den ejendom, du søger efter til den stat, hvor pengene er beliggende.

Kredit eller Bank status er ikke så vigtigt. Renten, eller værdien af kontoen, er bare ikke af nogen reel betydning. Den vigtigste faktor at søge på registreringstidspunktet er dit CPR-nummer. Dette bruges til at få adgang til fordelene og de tjenester, du kan benytte fra det samme. Hvis du ønsker at ødelægge din kredit søgning internet 1:a, eller du kan finde nogen med dårlig kredit, der kan attestere det samme, kan det ikke skade dig at søge efter uopkrævede penge ikke bruger dit CPR-nummer, men ved hjælp af en variation af din skatteyder ID-nummer. Dette er for at sikre, at de offentlige myndigheder ikke automatisk vil diskvalificere dig på grundlag af eventuelle negative amt optegnelser, eller iværksætte undersøgelser af lukkede konti mod dig. Det kan også være, at disse poster er blevet løst eller registreret. Hvis det sker, at de ikke kan shampoo over sagen, så forbrugende tilstand vil være den ene.

2. Hvis uopkrævede kontanter er ude af staten penge, den anden “hemmelige” af, hvordan man finder uopkrævede penge er at gå til staten agentur og bede om en liste over alle de databaser, de har adgang til, og kopiere søgning der også. Dette vil dukke op nogen uopkrævede penge skylder dig i eller i emne stat. Det kan findes med statslige uopkrævede ejendom kontorer eller statslige specifikke forladte ejendom kontorer.her finder du en liste over lån

Desværre er dette ikke en udtømmende liste, men fordi stater ikke deler data. Så selv din stat uopkrævede penge liste kommer ikke tæt på at fortælle dig alt om de midler, der kan være til rådighed for dig. Hvis du vil finde en database med omfattende tilstandsdata, skal du søge i egenskaben State unclaimed online eller offline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.