7 strategier garanteret at øge din produktivitet

Copyright 2006 Sandra P. Martini

Har du nogensinde følt opbrugt i slutningen af dagen, vel vidende, du arbejdede din butt off og endnu undrende hvad dælen du faktisk opnået eller, værre endnu, gad vide hvorfor intet er blevet fjernet fra din “to do” liste? Det er frustrerende at sige mildt.

Her er syv strategier garanteret at øge din produktivitet… og jeg bruger ikke ordet “garanteret” let!

1. de fleste “To-Do” lister er ubrugelige.

Der, jeg har sagt det og selskaberne tid forvaltning, der insisterer vi laver lister og sætte smuk-farvet “A”, “B”, og “C” identifikatorer efter opgaver vil skulle beskæftige sig med det.

Grunden hvorfor, ganske enkelt er at opgaverne har starttider, men ingen sluttidspunkter. Hvis du foretager kun én ændring, gøre dette: sætte en start og et sluttidspunkt for alt du gør og se hvor meget du får gjort!

2. ret “værktøjer”

Du skal have en tidsplan – en hvor du målrettet script ud de ting, der er dine prioriteter for dagen og du sikre, at intet “bump” dem. Jeg har en tidsplan for hver dag, uge og for det år, så hvis en klient beder mig om at deltage i et opkald eller besøge hans kontor, jeg ved hvad jeg gør.

Tidsplanen bør omfatte de ting, du behøver at gøre hver dag, indtil du har bygget en rutine omkring dem. Jeg skriver hver dag. Ikke nogle dage, ikke de fleste dage, men hver dag og det var kun ved at have det på min tidsplan, som det fik gjort. Det er nu en rutine, som jeg sjældent gå glip af.

En anden kritisk værktøj er hvad jeg kærligt kalder min “Chat Pad”. Jeg har en steno notebook for hver klient/nøgle person at jeg behandle og opbevare en liste af hvad jeg har brug at diskutere med dem (og de deraf følgende aktioner af denne diskussion) så jeg kan gruppere telefonopkald eller sende én sammendrag email i stedet for flere hele dagen.

3. stille dette spørgsmål.

Hvad er den mest effektive udnyttelse af din tid lige nu?

For de sjældne gange, når du ikke har planlagt din tid, Spørg dig selv ovenstående spørgsmål og derefter følge op med at arbejde på svaret. Du vil dramatisk øge kvaliteten af det arbejde, du gør.

4. Kend dit værd.

Hvor mange penge vil du gøre i år? Hvis vi antager, at du arbejder 8 timers arbejdsdage og du vil tjene $50.000 i år, derefter hver time er værd $25.61 og hvert minut er værd $0.427.

Du har tænkt på at gøre $100.000 i år? Derefter dobbelt ovenstående tal: hver time er værd $51.23, og hvert minut er værd $0.852.

Så for hver arbejdsdag time, at du affald, har du mistet $6,250 på en $50.000 indkomst og $12.500 på en $100.000 indkomst.

5. uddelegere, ikke løbe fra.

Som iværksætter (eller aspirerende iværksættere) der nu kender værdien af hans tid, du kan genkende at det er umagen værd at delegere disse aktiviteter at du enten ikke er god til eller ikke kan lide.

Mens uddelegering er afgørende for den mest optimal udnyttelse af din tid og energi, være sikker på ikke at løbe fra ansvaret for disse elementer. Holde en kørende liste over de opgaver du har uddelegeret og tjekke ind med denne person (minde dig selv ved hjælp af din “Chat Pad”).

6. opstille dine mål.

At have dine mål indsendt giver konsekvent motivation på, hvorfor du gør de ting du laver.

Ønsker et ekstra spark i bukserne? Post et billede af ny bil, nyt hjem, eller drømmeferie. At se grunden til at du arbejder for at opfylde dine mål vil give din underbevidsthed med ekstra motivation til at få arbejdet gjort.

7. holde en succes journal

Succes “tidsskrifter” kan gøres på flere måder. Du kan bare holde en skriftlig protokol over alle dine succeser, eller du kan følge Arnold Palmers metode: han havde en tabel, hvori han indlagt sin golf medaljer, og når han placeret én medalje i tabellen, han havde et nyt hul injicerede for næste , som-endnu-til-være-vundet medalje. Altid rettes blikket fremad, altid foregribe den næste succes.

Husk dette: tid kan ikke erstattes. Du kan erstatte penge, kan du erstatte klienter eller projekter. Du kan ikke erstatte tid. Brug den med omtanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.