Lempelse din måde i Homeownership: Hvordan din ejendomsmægler kan hjælpe du kvalificere sig til en lav ned betaling realkreditlån

For mange lejere, at blive det første skridt i at købe et hjem uddannet om processen. Hvis du ligesom mange mennesker overvejer et hjem køb, har du tilbragt aftener og weekender poring over din lokale ejendomsmægler sektion. Du har talt med venner og familie om deres erfaringer. Måske har du selv købt en bog eller blår til at hjælpe dig med at blive mere fortrolig med fast ejendom terminologi og de forskellige typer af pantebreve almindeligvis anvendes i dag.
Kommer op med en udbetaling og finde et lån der opfylder dine behov er de største forhindringer for første gang homebuyers. Så, du kan endda have bladrede stakke af brochurer og flyers fra långivere, der tilbyder ned betalinger, der er langt mindre end 20 procent du havde altid troet du ønsker skal gemme, før du kan købe. Med så mange fremragende første gang køber programmer at vælge fra disse dage, skal du næsten være ekspert for at sortere gennem dem alle.
Det er derfor, hvis du er en første gang homebuyer søger en lav udbetaling lån, du sparer tid ved at vælge en professionel ejendomsmægler, der har erfaring i at arbejde med mennesker ligesom dig i området hvor du planlægger at købe. En agent, der ofte hjælper første gang købere vil vide fra erfaring som långivere i dit område tilbyde en lav ned betaling program, der bedst matcher dine behov.
En professionel ejendomsmægler kan hjælpe dig med at afgøre, om du er tilbøjelige til at kvalificere sig til disse særlige programmer, da deltagelse i nogle kan være begrænset til købere under en visse indkomstniveau eller til køb af boliger under en bestemt købspris. Din agent vil også være i stand til at fortælle dig, om der er andre krav du skal opfylde for at blive betragtet som. Med nogle programmer, for eksempel, du skal deltage i en pædagogisk seminar før du kan anses for en af disse lav udbetaling lån.
Det er vigtigt at din agent bliver fortrolig med din aktuelle finansielle situation. Før du mødes med din agent til at drøfte din økonomiske situation og boliger behov, skal du indsamle nogle grundlæggende oplysninger for at gøre processen lettere. Være parat til at vise de seneste lønseddel stubbe eller betale Kuponer at certificere indtægtskilder; en komplet liste over nuværende kreditkort, biler og andre forbrugerkredit betalinger du foretager hver måned; og de seneste bank og besparelser erklæringer. Disse dokumenter vil hjælpe dig og din agent, afgøre, hvor meget du har råd til hjem. Det er også vigtigt, at du afslører forudgående kredit problemer eller forsinkede betalinger. Din agent kan være i stand til at foreslå metoder til at afhjælpe eventuelle negative bemærkninger på din kredit rapport, der kan diskvalificere dig fra en lav udbetaling låneprogram.
Hertil kommer, fordi de fleste långivere vil kræve, at du har flere måneder house betalinger i banken som en reserve, kan din agent være stand til at foreslå måder du kan øge din opsparing i de kommende uger og måneder fører op til dit hjem køb. Glem ikke, at nogle programmer kan du anvende en kontant gave fra et familiemedlem til at dække den krævede udbetaling og mister omkostninger.
Din agent kan også ved et motiveret sælgeren, der ville være glade for at hjælpe dig med at opnå dit hjem køb ved omsorg en anden pant. En anden pant er nyttigt, fordi det reducerer mængden af den første pant, skal du hente. I nogle tilfælde, en anden månedlig betaling og generelt er forpligtet til at beskytte långiver, når en udbetaling er mindre end de standard 20 procent af lånebeløbet. Selv hvis din sælger ikke er villig til at tage et nyt lån til at afslutte salget, kan han eller hun være villige til at betale din lukke omkostninger, der vil reducere mængden af kontanter du nødt til at have på hånden up-front.
Med renten på kantning op, innovative realkredit finansiering af programmer, der kræver en lav udbetaling er endnu mere vigtigt end nogensinde at førstegangskøbere. En professionel ejendomsmægler kan hjælpe dig med at finkæmme gennem de utallige programmer, der er tilgængelige og hjælpe med at finde en, der er pant kan eliminere behovet for privat pant forsikring, der er føjet til din ret til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *